Voetreflexzonetherapie

Voetreflexzonetherapie

Voetreflexzonetherapie is een behandeling waarbij de reflexzones op de voeten worden behandeld dmv drukpuntmassage.Deze reflexzones staan in verbinding met organen, weefsel en klieren in het lichaam.

Door de drukpuntmassage wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Tevens stimuleert het de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming en verhoogt het immuunsysteem.  Het ondersteunt de gezondheid, waardoor oa klachten zoals bv hoofdpijn, stress,  vermoeidheid, slapeloosheid ,darmklachten of nek-en schouderklachten sterk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Bovendien werkt een voetreflexzonemassage altijd ontspannend!

Voetreflexzonetherapie bij overgangsklachten

Voetreflex en de overgang
De overgang is een bijzondere fase in het leven van iedere vrouw. Het is een natuurlijk proces wat vaak gepaard gaat met allerlei ongemakken.

Herken jij klachten van de overgang zoals;
-Opvliegers, nachtzweten en hartkloppingen
-Prikkelbaar en gejaagd zijn door slapeloze nachten
- Aanhoudende moeheid
-Etc.

Dan is voetreflextherapie een veilige en natuurlijk behandelwijze die ondersteuning, verlichting en ontspanning geeft.
De hormoonhuishouding wordt weer in balans gebracht waardoor klachten van de overgang kunnen verdwijnen of verminderen

Nieuwgierig geworden maak dan eens een afspraak voor deze specifieke voetreflexbehandeling bij pedicurepraktijk VoetjesenZo .

Warme paraffinepakking

Warme paraffine (pakking) voor handen en voeten
 

Een behandeling(pakking) verzorgd en hydrateert de huid en nagelriemen. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop en kalmeert en ontspant de huid. De behandeling kan worden toegepast ;

-Bij extreem droge voeten

-Voor het verlichten van gewrichtsklachten bij jicht en reuma of artrose  (klachten verdwijnen niet maar de warmte behandeling kan de pijn verlichten).

-Maar ook om uzelf uzelf eens lekker te verwennen.

 

Hotstone massage voet/onderbeen 

Hoe verloopt een Hot Stone massage?

In een ontspannen houding worden uw voeten en onderbenen gemasseerd met de speciale Hot Stone stenen, in combinatie met natuurlijke en rijke Hot Stone massage olie.

De stenen hebben tijd nodig om hun warmte af te geven, daarom wordt er langzaam gewerkt, wat rust geeft.

Eerst worden de voeten en onderbenen gemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. De Hot Stone massge bestaat uit lange en cirkelvormige strijkingen. Waarna de warme stenen tussen uw tenen worden geplaatst en uw voet wordt ingepakt zodat u nog kan nagenieten van de warmte, welzijn en ontspanning.

Heerlijk ter ontspanning, bij spier-en gewrichtspijnen. Zeer effectief bij onrustige benen en krampen. De weldadige warmte stimuleert de doorbloeding en ontspant de spieren.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en gun uzelf een heerlijk ontspannende Hot Stone voet en onderbeen massage!

Nu voor € 30,=

 

 

Hot Stone is geschikt voor iedereen tenzij er sprake is van een contra-indicatie. Contra-indicaties zijn redenen om niet te masseren.

Contra-indicaties die geldig zijn voor massages;

-trombosebenen, aderontstekingen, spataderen

-oedeem (veroorzaakt door hart en vaatziekten)

-herstelperiode na ziekte of operatie

-behandeling met chemo/bestraling

-koorts

-eerste drie maanden van de zwangerschap

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.